Daily archives: March 29, 2015


Поддршка за лицата со епилепсија!

Здружението „Епилепсија Македонија“ со поддршка на Општина Прилеп за прв пат на градскиот плоштад „Методија Андонов – Ченто“ го одбележаа Светскиот ден за поддршка на лицата со епилепсија  – Виолетовиот ден. На овој настан активно учество зедоа и учениците од здравствената струка кои заедно со своите стручни наставници по практична настава дадоа поддршка на здружението […]