Daily archives: December 12, 2014


Резултати од конкурсот по повод “Денот на борба против сидата”

На Конкурсот за најдобра литературна и најдобра ликовна творба по повод 1 Декември – Ден на борба против сидата, распишан од Младинската организација на СОУ„Ѓорче Петров“ во соработка со училишната институција „Дете правобранител“, беа наградени следниве учесници: Во категоријата Најдобра литературна творба беа доделени три места: Прво место – Исидора Стеваноска од 1-5 клас СОУ […]