Daily archives: December 25, 2023


You(th) are All Right!

На 12.12.2023 учениците од СОУ „Ѓорче Петров„ извршија еколошка акција за отстранување на отпадниот материјал распространет околу прилепското езеро и паркот на Могилата на непобедените. Во акцијата учествуваја ученици од четврта година физиотерапевтски техничар.Оваа акција беше во склоп на Проектот You(th) are All Right! е поддржан од Механизмот за граѓанска отпорност на ЕУ (МГО), програма […]