Daily archives: September 30, 2023


Повик за апликации за еразмус+ проект

Во согласност со предвидените активности кои се дел од проектот Erasmus+ A.P. 2022, финансиран од страна на Програмата Ерезмус+ на Европската Унија, Директорот на СОУ Ѓорче Петров – Прилеп го објавува овој Повик за поднесување апликации за учество на заинтересирани ученици за мобилност во Р. Турција. Можат да аплицираат ученици од трета или четврта година […]