Daily archives: June 24, 2023


Резултати од испитот по БИОЛОГИЈА од државна матура

Р.б Презиме  Име Име на родител Број на бодови  Оценка 1 Аврамоски Марко Горан 90 5 2 Алијоска Мевљуда Мукадер 90 5 3 Ангелески Димитар Борче 79 5 4 Апостолоска Теа Игор 89 5 5 Ацеска Ива Сашо 87 5 6 Бошеска Теодора Пецо 89 5 7 Вајдеска Никита Оливер 88 5 8 Велкоска Теодора […]