Daily archives: June 22, 2023


Прелиминарни резултати од уписот на ученици – прво пријавување

Медицинска сестраФармацевтски техничарФизиотерпевтски техничарТехничар за козметичка нега и убавинаФризерТехничар за изработка на облекаГеолошко, рударски техничар, Ракувач со рударски машиниТехничар за обработка на дрво (нема пријавени кандидати)