Daily archives: March 29, 2023


“Твоја Европа, твој глас”

На 23ти и 24ти март, тројца ученици и еден професор од нашето училиште ја претставуваа нашата држава на настанот “Твоја Европа, твој глас” во Брисел, Белгија. Тие беа активни учесници во активностите кои се одржуваа во Европскиот Комитет, а беа поврзани со идејата за поголемо учество на младите во демократските процеси. Заедно со останатите 35 […]