Daily archives: March 27, 2022


Повик за учество на проектот UNIFICATION IN DIVERSITY во Португалија

СОУ,, Ѓорче Петров‘‘, Прилеп О Б Ј А В У В А П О В И К За пријавување на 2 професори и 4 ученици кои сакаат да земат учество во проектот UNIFICATION IN DIVERSITY ,во Португалија (09.05-13.05.2022) Сите заинтересирани професори и ученици покрај основните лични податоци и телефонски број, треба да достават и мотивационо […]


WELCOME TO PRILEP

Училишната размена од проектот  Sustainability as a determination and a road to the future, RYCO Superschools започна во Прилеп.  Добредојде за учесниците во училишната размена од  СОУ „Ѓорче Петров“ – Прилеп и „Стручно хемиско и текстилно училиште“ Шабац. која ќе се реализираат во периодот од 21.3.2022 до 27.3.2022. На учесниците им се обрати и посака добредојде директорот на СОУ „Ѓорче Петров“-Прилеп, Петра Лукароска. […]