Daily archives: March 7, 2022


Резултати од конкурс

По распишаниот конкурс по повод Меѓународниот ден посветен на сите жени и девојки во науката, жири- комисијата составена од тимот на Ученик- правобранител, Александар Атанасоски и Барбара Мицеска и професорката по Македонски јазик и литература, Билјана Тинтоска, ги издвои најдобрите пристигнати дела. Многубројните творби се поделија во две категроии, поезија и проза. Во одделот на […]