Daily archives: December 27, 2017


Проект Practice Makes Professionals од програмата Еразмус +

Проект  Practice Makes Professionals од програмата  Еразмус +  на Европската комисија при Советот на Европа   Во периодот од 11.11.2017 до 19.11.2017 во Барселона, Шпанија, се одржа првата обука за наставници од проектот Practice Makes Professionals. Претставници од нашето училиште беа кординаторот на проектот  Билјана Рошкоска и проф. Благица Тренчевска, додека втората обука од истиот […]