Daily archives: October 18, 2016


Во спомен на Тоше

МЛАДИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА СОУ„ЃОРЧЕ ПЕТРОВ“ ВО СПОМЕН НА НАШИОТ АНГЕЛ – ТОШЕ Добра вечер! Овој настан е организиран со цел да му оддадеме почит и да се потсетиме на нашиот Тоше. Сите ние израснавме со неговите песни, секоја негова песна си има свое место во нашите сеќавања, секоја негова песна не потсетува на некој настан […]