Daily archives: May 19, 2016


Екскурзија 2016

Учениците од III година традиционално секоја пролет изведуваат научно-рекреативна екскурзија. Оваа година таа беше изведена од 18-25 Април на релација Лидо ди Јесоло – Венеција – Верона – Милано – Сан Ремо – Кан – Ница – Монте Карло – Монтро – Вевеј – Лозана – Женева – Берн – Цирих. Очекуваме повеќе фотографии од […]