Daily archives: April 5, 2016


Активности на ликовната секција

Прочка 2016. И оваа година нашето училиште учествуваше на изложбата со маски и на карневалот кој се одржува неколку години по ред. Заслужни за успешната рабита се вкупно30 ученици со помош на нивните ментори. На часовите по ликовна уметност тие подготвија скици и план за работа. Со помош на локалната самоуправа се набавија материјали и […]