Daily archives: October 9, 2015


Недела на детето

Посета од најмладите на нашето училиште. По повод „Неделата на детето“, во СОУ „Ѓорче Петров“- Прилеп, на задоволство на сите, имавме посета на дечиња од градинката „Гоце Делчев“-Прилеп Нивната замисла беше да заедно со своите воспитувачки и мајки,чии вредни раце учествувале во подготвувањето домашни колачи, пецива и други производи, ги понудат на нашите вработени. Целта […]