Daily archives: February 2, 2022


Меѓународен ден посветен на сите жени и девојки во науката.

Почитувани, Чест ни е да ве поканиме на Литературниот конкурс, распишан од Младинската заедница на нашето училиште, по повод 11 Февруари, во светот познат како Меѓународен ден посветен на сите жени и девојки во науката. Со цел да ги прославиме сите нивни имиња и да оддадеме мала почит, ве покануваме да ги охрабрите вашите ученици […]