Daily archives: April 15, 2016


Посета на партнер училиштето од градот Ниш, Р. Србија

ТРЕТА АЦЕС – СРЕДБА Посета на партнер училиштето од градот Ниш, Р. Србија Од 06 до 09 април се реализира и третата и последна средба во рамките на проектот АЦЕС. Градот Ниш, Р. Србија, ја имаше честа да го заокружи кругот на средбите и активностите предвидени од трите партнерски училишта. На оваа средба целиот АЦЕС […]