Daily archives: January 6, 2016


Продолжуваат планираните активности на проектот АЦЕС

Продолжуваат планираните активности на проектот АЦЕС На ден 28.12.2015г. меѓународниот проект АЦЕС, во соработка со Ликовната секција од нашето училиште ги посети децата од Дневниот центар „Ѕуница“. Членовите на ликовната секција од нашето училиште под менторство на проф. Марта Макеска, изработија беџови и честитки како подарок за децата од центарот. А празничната радост беше збогатена […]