Monthly archives: April 2015


Ученици од „Ѓорче Петров“ ќе патуваат во Шпанија

На повик на Градоначалникот на општина Прилеп Г-дин Марјан Ристески, учениците кои се дел од проектот „Care and knowledge alliance“ или „Грижа и знаење“ преку програмата Еразмус плус, заедно со своите родители и Директорот Дејан Димоски беа на средба во локалната самоуправа. На средбата Градоначалникот им посака да имаат пријатен престој во престонината на Шпанија […]