Daily archives: April 16, 2015


“Песталоци” во посета на нашето училиште

По успешно завршената интеркултурна размена на десет ученици од нашето училиште во Швајцарија, посетата ни беше возвратена од страна на дваесетчлена делегација на претставници од Детското село „Песталоци“ во Троген, Швајцарија. Тие беа пречекани во просториите на училишната библиотека од страна на директорот на училиштето Дејан Димоски. На средбата беа присутни: педагогот Снежана Милошеска и […]