Daily archives: February 6, 2024


Повик за наставници – Erasmus+

Во согласност со предвидените активности кои се дел од проектот Outside the box – Надвор од рамката  од Еразмус+ програмата, финансиски поддржан од Европската Унија и менаџиран од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, Директорот на СОУ Ѓорче Петров – Прилеп објавува ЈАВЕН ПОВИК За избор на 3 (три) наставници од училиштето кои […]