Daily archives: March 1, 2023


Провери го изворот пред да споделиш нешто

Во периодот од 6ти до 10ти февруари во Кавала, Грција се одржа четвртата мобилност од Еразмус+ проектот „Провери го изворот пред да споделиш нешто”. Покрај нашето училиште на средбата имаше претставници од училиштата партнери од Италија, Турција, Грција и Романија. Од нашето училиште на мобилноста учество зедоа две професорки и седум ученици, кои имаа можност […]