Daily archives: November 29, 2017


Театарска вечер

Младинската организација и Дете праобранител на СОУ „Ѓорче Петров“ – Прилеп На 15 декември 2017г. во 20 часот Организира ревијална ТЕАТАРСКА ВЕЧЕР Со цел да се развие културно-уметничкиот живот кај младите луѓе како и негување на театарот во Прилеп, Училишната организација од СОУ „Ѓорче Петров“ – Прилеп, Драмската секција на СОУ„Ѓорче Петров“ Прилеп, со поддршка на […]