Daily Archives: December 13, 2014


Во посета на Центарот за деца со посебни потреби

На ден 12.12.2014, Младинската организација на СОУ ,,Ѓорче Петров” и нашата Драмска секција им ги разубавија денот со пригодна програма на дечињата од Центарот за деца до посебни потреби и им подарија играчки. Нема поголемо задоволство од насмевките и радоста на детските лица!!! Благодарност до нашите ученици за хуманоста!!!

10441166_10203331297706277_8133720022420141086_n