Лидер на струка


Учениците од СОУ „Ѓорче Петров“ – Прилеп од здравствената струка – профил физиотерапевтски техничар IV год., на државниот натпревар „Лидер на струка“, кој се одржа на 07.12.2016 год. во СМУГС „Д-р. Панче Караѓозов“ – Скопје освоија 2 награди. Сара Долеска I место, а Благоја Иваноски III место. Учениците беа предводени од своите ментори:
Силвана Колеска, Снежана Переска, Изабела А. Димеска и Петра Лукароска. Прилеп може да се пофали со најдобрите физиотерапевти во Македонија, што е мотив повеќе и за менторите и за учениците да работат на нови проекти и натпревари, да достигнуваат нови успеси и повторно да има Прилеп со што да се гордее.

15622214_10208182453739965_5845725050003837993_n 15622520_10208182453699964_107890828868825687_n 15698217_10208182454899994_3159018792522629139_n

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>