Daily archives: November 15, 2023


FASHION EMPLOYMENT HUB

Секој настан е можност за денес и инспирација за утре!За учениците од прва до четврта година од текстилно-кожарскатa струка при СОУ,,Ѓорче Петров” и нивните професори таква прилика беше  Инфо денот од  проектот FASHION EMPLOYMENT HUB во организација на Текстилниот кластер претставуван од извршниот директор Наташа Сивевска . На настанот учествуваа  од Македонската модна асоцијација, младите […]