Daily archives: September 7, 2022


Повик за учество во Erasmus проект во Витербо, Италија

СОУ,, Ѓорче Петров‘‘, Прилеп О Б Ј А В У В А П О В И К За пријавување на  2 професори и 5 ученици (2 девојчина и 3машки) кои сакаат да земат учество во проектот Cultural animation as a key against elderly social isolation во Витербо, Италија  (18.09 – 23.09.2022) Сите заинтересирани професори и […]