Daily archives: December 20, 2016


Успешна каратистка

Сања Цветкоска ученичка во СОУ Ѓорче Петров – Прилеп, не само што реди петки во дневникот туку и се збогатува со медали и пехари во категоријата кадетки. Со наследните гени на татко и’, изведува подвизи на татамите. На државниот натпревар во Скопје меѓу 14 натпреварувачи го освои 2 место каде што во финалето беше поразена […]