Daily archives: November 27, 2016


Втора награда за литературна творба за нашата ученичка Јуле

Втора награда за литературна творба за нашата ученичка Јуле Атанасовска   На Конкурсот објавен од НБРМ и Министерството за финансии на РМ, нашата ученичка Јуле Атанасовска од 3-2кл., под менторство на проф. Билјана Тинтоска, доби Втора награда за поетска творба на тема „Јас умеам да штедам“. Во петокот, на 25.11.2016г. во просториите на Министерството за […]