Резултати од повик за учество во проект


По објавениот повик за учество на ученици во проектот SUSTAINABILITY AS A DETERMINATION AND A ROAD TO THE FUTURE одобрен за финансирање од програмата RYCO Superschools, според критериумите за избор избрани се следните ученици:

1.      Викторија Николоска

2.      Теона Талеска

3.      Ален Исмаилоски

4.      Анѓа Богеска

5.      Мервин Алилоски

6.      Изабела Абдулоска

7.      Мајда Шкријељ

8.      Анѓела Крајческа

9.      Евгенија Тасеска

10.  Јонџа Арифоска

11.  Фатима Алиоска

12.  Санем Мемишоска

Училишната размена ќе се реализира во следните термини:

Прилеп, 21 – 27.03.2022 година

Шабац, 11 – 17.04.2022 година.

Учениците ќе бидат придружувани од професорите Јулијана Поповска и Марија Јованоска

Проектен координатор, Јулијана Поповска.

Прилеп, 16.3.2022                                                                                                  Директор:                                                                                                                                                                                                                                                          Петра Лукароска

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.