еТвининг тим со еТвининг плакета за СОУ,,Ѓорче Петров‘‘


За активностите на тим од наставници и ученици нашето училиште СОУ,,Ѓорче Петров‘‘ е наградено со титулата eTwinning School 2020-2021.

Наградата е доделена од европската eTwinning мрежа која е дел од програмата Eразмус+, ЕУ програмата за образование, обука, млади и спорт и е поддржана од Националната Агенција за Европски образовни програми и мобилност.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.